Om Det Eventyrlige Selskab

Anya Winqvist varetager Det Eventyrlige Selskab
med kontor på Godsbanen Aarhus.

Sammen med skoleklasser og andre børnegrupper stykker vi historier sammen af fakta og fantasi.

Kontakt os på kontakt@deteventyrligeselskab.dk eller på 28890574 hvis du er interesseret i et forløb til din børnegruppe fra 6 år og op

Tempus

Om Anya

Anya Winqvist er kunstner, illustrator og forfatter, og har en lang baggrund indenfor public service for børn, både fra SVT, SR og UR i Sverige, samt fra DR Ramasjang.

Anya er medlem i Dansk Forfatterforening, og har bl.a. læst Børnekultur i samtid ved Stockholms universitet, samt Creative Writing for børn og unge. 

Hun arbejder med co-creation og børns medbestemmende, og tager FNs konvention om barnets rettigheder højst seriøst. Eksempler på dette er podcasten Læsehjørnet samt udstillingen Det dér kunst. www.winqvist.dk

Om Astrid

Astrid møder du en gang i mellem i Det Eventyrlige Selskab.

Astrid Stegeager er antropolog, pædagog og oplevelsesaktør, og har en lang baggrund indenfor arbejdet med at støtte børn og unge i at udtrykke sig gennem kunst. 

Astrid er projektansvarlig på Kreativ barndom og oplevelsesaktør for Salaam Film og Dialog, og har bl.a. læst på DPU Aarhus om børns kognitive udvikling, trivsel og sociale dannelse gennem kreative processor og kunstudfoldelser.

Gudrun

Om Gudrun

I Det Eventyrlige Selskab har vi en grundlægger ved navn Gudrun. Historien fortæller at hun en aften i efteråret 1945, på en gåtur i Guldsmedgade, fandt stumper af et maskineri i en ruin. Hun fandt efterhånden ud af, at når hun holdt en af dimserne i hånden, så tænkte hun større og klarere – næsten som hun fik historier i hovedet.

Hun stiftede Det Eventyrlige Selskab med formål at komme frem til sagens kerne – hvad det var for et apparat.

Resten af historien får du når vi ses ved lejlighed.